Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Προνακριτική: Εξαλοι στο ΚΙΝΑΛ από την στήριξη Καστανίδη στον Πολάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ από την στήριξη ΚαστανίδηΤην κομματική γραμμή του ΚΙΝΑΛ παρέβη ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από τη στάση του Κινήματος Αλλαγής όσον αφορά την υπόθεση της εξαίρεσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την Προανακριτική

Την κομματική γραμμή του ΚΙΝΑΛ παρέβη ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από τη στάση του Κινήματος Αλλαγής όσον αφορά την υπόθεση της εξαίρεσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη  Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Παπαγγελόπουλο.
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπ. Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, εξέφρασε την αντίθεσή του και μάλιστα επέλεξε να το κάνει δημόσια, παρά το γεγονός ότι την πρόταση εξαίρεσης την έφεραν στην επιτροπή τα μέλη του ΚΙΝΑΛ και την υπερψήφισαν μαζί με τα στελέχη της ΝΔ.
«Η Προανακριτική Επιτροπή μπορεί να καλεί ως μάρτυρες όποιους κρίνει ότι θα συνεισφέρουν στη διερεύνηση της υπόθεσης. Όμως, δεν μπορεί να καθορίζεται από την πλειοψηφία της ποιος θα μετέχει στη σύνθεση της Επιτροπής για την Προανακριτική», δήλωσε.
Και συμπληρώνει: «Αλλιώς θα ήταν παραβίαση του κοινοβουλευτικού κανόνα ότι την αποφασιστική αρμοδιότητα για το ποιος εκπροσωπεί μια Κοινοβουλευτική Ομάδα στη σύνθεση μιας επιτροπής την έχει αποκλειστικά η προτείνουσα κοινοβουλευτική ομάδα και κανένας άλλος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου