Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Φυγάδευσαν άρον άρον - τον Βορίδη από τη Βέροια

Αποτέλεσμα εικόνας για Φυγάδευσαν άρον άρον - τον Βορίδη από τη ΒέροιαΔεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η αγροτική σύσκεψη στο Επιμελητήριο της Ημαθίας
με κεντρικό καλεσμένο τον Μάκη Βορίδη. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Βέροια (σχεδόν φυγαδεύτηκε!), καθώς δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν εξωτερικά του κτιρίου και φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον της ΝΔ. Μάλιστα, οι Αστυνομικοί του Υπουργού, ζήτησαν επίμονα από τον Μάκη Βορίδη, να αποχωρήσει από την εκδήλωση για λόγους ασφαλείας. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης (Μητροπόλεως και Βενιζέλου), διαμαρτυρόμενοι έντονα για την γνωμοδότηση της ΕΕΑ να υποβιβάσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Super League 2 και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία που υπήρχε στο χώρο καθώς ουσιαστικά οι φίλοι του Δικεφάλου περιορίστηκαν, ο υπουργός αποχώρησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου