Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Χρυσοχοΐδης: "Δεν πρόκειται να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, η Ελλάδα έχει σύνορα"

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος στο κέντρο επιτήρησης συνόρων στη Νέα Βύσσα ΈβρουΑπό το Κέντρο Επιτήρησης Συνόρων, στη Νέα Βύσσα Έβρου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε δήλωση στα ΜΜΕ στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση."Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δυστυχισμένο άνθρωποι στοιβάζονται στα σύνορα μας, δεν έχουν έρθει από μόνοι τους.
Τους διώχνει, τους απωθεί και τους χρησιμοποιεί η γείτονα χώρα, η Τουρκία. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να περάσει κάνεις χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
 Η Ελλάδα έχει σύνορα, η Ευρώπη έχει σύνορα και τα σύνορα οι Έλληνες τα φυλάμε" είπε ο Υπουργός ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στον Έβρο μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο για τον συντονισμό και την επίβλεψη της επιχείρησης.

Αποστολή του News247 στον Έβρο: Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποίησε δηλώσεις πριν από λίγο από το Κέντρο Επιτήρησης Συνόρων στη Νέα Βύσσαhttps://www.news247.gr/politiki/chrysochoidis-den-prokeitai-na-perasei-kaneis-choris-nomima-taxidiotika-eggrafa-i-ellada-echei-synora.7593485.html 

See NEWS 24/7's other Tweets
Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ενισχυθούν οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

Χρυσοχοΐδης:
 NIKOSCHRISTOFAKIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου