Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ισόπαλος ο Άρης με τον Αστέρα στην Τρίπολη

undefined
Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος
Κολοκοτρώνης", στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Βέλεθ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης για τους Θεσσαλονικείς, με τον Μαρκ Φερνάντεθ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 26΄. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στο β΄ ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, ωστόσο το ισόπαλο 1-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Ο βαθμός αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους "κιτρινόμαυρους", καθώς έφυγαν αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα και παρέμειναν στην 5η θέση με 33 βαθμούς, Με διαφορά πέντε πόντων από την 7η θέση, βρίσκονται πια με το ένα πόδι στα πλέι οφ, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Στον αντίποδα, ο Αστέρας που έχει 26 βαθμούς, ήθελε το τρίποντο και πλέον στενεύουν τα περιθώρια για να προλάβει το τρένο της εξάδας. Πλέον, ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον του στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Περιστέρι.
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (64’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ντέλετιτς, Ρέτζις(78’ Ριέρα), Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντε8 (90+ Βαλιέντε)
ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μπρούνο Γκάμα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ντιγκινί (69’ Ντουρμισάι), Λάρσον (90+ Σόουζα).
Φωτο: Intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου