Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και "σφράγισε" τον τίτλο

undefinedΟ Ολυμπιακός νίκησε και πάλι με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή από την πρεμιέρα των πλέι οφ.Οι "ερυθρόλευκοι" αύξησαν την διαφορά στο +17 με τα υπάρχοντα δεδομένα (και στο +10 εάν επιστραφούν οι 7 βαθμοί στον ΠΑΟΚ) καθαρίζοντας οριστικά την υπόθεση τίτλος και πανηγυρίζοντας για την κούπα μετά από τρία χρόνια.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένες από την τρίμηνη διακοπή λόγω κορωνοϊού και το ματς είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις και κακό ρυθμό. Η αναμέτρηση θύμισε σε μεγάλο βαθμό εκείνη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που είχε παρόμοια εικόνα και είχε λήξει με το ίδιο σκορ.

Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, με κοντινή προβολή στο 23ο λεπτό.

Νωρίτερα, στο 7΄, είχε ακυρωθεί γκολ του ίδιου παίκτη για οφσάιντ. Μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ που ακυρώθηκε με την χρήση της γραμμής από το VAR στην Ελλάδα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε κλασική φάση μπροστά στις δύο εστίες, πέρα από ένα σουτ του Σφιντέρσκι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προβλημάτισε με την απόδοσή του και πλέον θα παλέψει με την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Μαουρίσιο (Εσίτι), Λημνιός, Καντουρί (Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (Πέλκας) κι Ακπόμ (Τζόλης).

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα (Σισέ), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (Γκασπάρ), Μπουχαλάκης, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (Φορτούνης) και Ελ Αραμπί (Χασάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου