Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Με υπογραφή Γκάμα, νίκη με ανατροπή για τον Άρη επί του ΟΦΗ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα, ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ 3-1 με ανατροπή στο άδειο και βροχερό "Κλεάνθης Βικελίδης" για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League. Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο υπέροχα γκολ και έφτασε τα 10 τέρματα στο πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.


Στην επιστροφή του ελληνικού πρωταθλήματος στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπής και με τα νέα δεδομένα σε... πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και όμορφα γκολ.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Σακόρ στο 21΄, όμως ο Άρης ισοφάρισε με γκολ του Μπρούνο Γκάμα στο 42΄. Έτσι, το μοιρασμένο σε γενικές γραμμές πρώτο μέρος της αναμέτρησης, έληξε ισόπαλο.

Στο β΄ 45λεπτο ο Άρης ήταν καλύτερος και γύρισε το ματς φτάνοντας στη νίκη που τον έβαλε με το δεξί στα πλέι οφ, φτάνοντας τους 37 βαθμούς και αφήνοντας τρεις πόντους πίσω του τον ΟΦΗ.

Στο 73ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας το προβάδισμα στους "κιτρινόμαυρους". Οι κρητικοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ακόμη ένα γκολ σφραγίζοντας τη νίκη, με τον Κόρχουτ να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με σουτ εντός περιοχής έπειτα από ασίστ του Φετφατζίδη.

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη και ο Φέτφα έφτασε τις 8 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έγραψε ιστορία κάνοντας πρώτος πέντε αλλαγές στην αναμέτρηση, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που χρησιμοποίησε τον νέο κανονισμό.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ενινγκ): Κουέστα, Ροζ, Κόρχουτ, Σόουζα (90’ Μπαγκαλιάνης), Δεληζήσης, Βέλεθ, Λούκας Σάσα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης (83’ Μπα), Λάρσον, Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Ιντέγε (63’ Μαντσίνι).

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης (85’ Μπράουν), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Σακόρ (56’ Στάικος), Μεγιάδο (85’ Βίκτορ), Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο), Ναμπί (85’Νοικοκυράκης), Σεμέδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου