Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Σοβαρά, κύριε Πέτσα, δεν τρέχει τίποτα με τον συγχρωτισμό Μπογδάνου-Κασιδιάρη;

Σοβαρά, κύριε Πέτσα, δεν τρέχει τίποτα με τον συγχρωτισμό Μπογδάνου-Κασιδιάρη;
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε συγκέντρωση ακροδεξιών για το μεταναστευτικό στην πλατεία Βικτωρίας, όπου παρίστατο και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η.Κασιδιάρης, ο κ. Πέτσας είπε ότι «ένας βουλευτής μπορεί να συμμετέχει σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας αν το επιθυμεί».

Ώστε έτσι λοιπόν κύριε Πέτσα; Μια ρατσιστική εκδήλωση κατά των προσφύγων και μεταναστών , όπως αυτές που γίνονταν παλαιότερα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου εκκολάφθηκαν τα φίδια της Χρυσής Αυγής, είναι απλώς μια «εκδήλωση διαμαρτυρίας»;

Τα ρατσιστικά και ακροδεξιά εμέσματα που κατά καιρούς εκφέρει ο συγκεκριμένος βουλευτής πλέον της Ν.Δ. είναι γνωστά, ενώ αξέχαστη παραμένει και η τηλεοπτική συνέντευξη-ξέπλυμα στον αρχηγό της Χ.Α, Νίκο Μιχαλολιάκο.


Η κάλυψη που προσέφερε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας στον βουλευτή αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο έχει πλέον συγχωνευτεί η κυβέρνηση με την ακροδεξιά και σε τι βαθμό έχει ενσωματώσει στοιχεία του προγράμματός της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου