Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Εκδήλωση στην Καλαμαριά για την ανάπτυξη


Με την διαδικτυακή εκδήλωση στο δήμο Καλαμαριάς που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. η περιφερειακή παράταξη «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία» εγκαινιάζει τον νέο κύκλο πολιτικής δράσης, ο οποίος περιλαμβάνει την διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλους τους δήμους της περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης στο Fecbook (στην ηλεκτρονική διεύθυνση «πράξεις για τη Μακεδονία»).

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τον χαιρετισμό του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης και ιατρού, Χρήστου Παπαστεργίου και του υπευθύνου της παράταξης για το δήμο Καλαμαριάς, οικονομολόγου Ηλία Ρήγανη.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι:


Γιώργος Κουλαουζίδης, επίκουρος καθηγητής του Ε.Α.Π., Μαρία Παυλίδου -Βασιλειάδου, δικηγόρος,-οικονομολόγος, Δ.Σ. δήμου Καλαμαριάς, πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Κοινωνικής Υγείας Ανατολικού Τομέα «ΕΛΠΙΔΑ», Βασίλης Λεκίδης, Δρ. πολιτικός μηχανικός, διευθυντής ερευνών ΙΤΣΑΚ -ΟΑΣΠ στέλεχος της «Πράξεις» και ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, Δρ. πολιτικός μηχανικός, πρώην αντιδήμαρχος Καλαμαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου