Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Πρόταση Παππά για ντιμπέιτ υποψηφίων - Ναι από Αχτσιόγλου

Την διεξαγωγή δυο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε ο Νίκος Παππάς.


«Θα πρότεινα να γίνει μία «τηλεοπτική συνάντηση» (σ.σ.: μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) πριν από το τέλος Ιουλίου και μία πριν από το τέλος Αυγούστου. Καταθέτω την πρόταση, διότι θα είναι περιορισμένος ο χρόνος. Ο κόσμος θα πάει διακοπές και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να γίνουν τυπικές διαδικασίες, να μπορεί να μαζευτεί εύκολα ο κόσμος και να συζητήσει, να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις μας σε ένα πλαίσιο τυπικών κομματικών λειτουργιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Η Έφη Αχτσιόγλου σήκωσε πρώτη το γάντι, λέγοντας «ναι» σε ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών, αλλά μετά τις διακοπές του Αυγούστου. Βλέπετε αυτή την εβδομάδα οι φωτιές μονοπωλούν την επικαιρότητα και αμέσως μετά η υποψήφια για την ηγεσία ξεκινά τις περιοδείες της στην επαρχία.

Αναμένεται η απάντηση των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Στέφανου Τζουμάκα, αν και όπως όλα δείχνουν, θα γίνει ένα ντιμπέιτ πριν τον πρώτο γύρο μεταξύ των (όσων τελικά είναι) υποψήφιοι αρχηγοί και ένα μεταξύ των δυο που θα προκριθούν στον τελικό, αν φυσικά υπάρξει δεύτερος γύρος και δεν εκλεγεί ένας (ή μια) από τον πρώτο γύρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου