Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Στο φουλ οι περιοδείες για την Έφη Αχτσιόγλου – Ποιες πόλεις θα επισκεφτεί τις επόμενες μέρες

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές στις 10 Σεπτεμβρίου και οι υποψήφιοι αρχίζουν και εντείνουν τις περιοδείες τους μετά την ανάπαυλα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.


Αναλυτικό πρόγραμμα για τις αμέσως επόμενες ημέρες έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος που θα βρεθούν σε Δυτική Ελλάδα, Θεσσαλία, κ.ά.


Ειδικότερα από το επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου επισημαίνουν ότι τις επόμενες τρεις εβδομάδες και μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας θα κορυφωθούν οι περιοδείες της Έφης Αχτσιόγλου σε όλη την Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τις άμεσες περιοδείες πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 22/8, η Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αχαΐα, θα επισκεφθεί το Αίγιο και την Πάτρα. Συγκεκριμένα, στις 18.30 θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο Αίγιο, στο καφέ Habit, Ζαΐμη 8 στην πλατεία Αγίας Λαύρας (κεντρική πλατεία του Αιγίου), ενώ στις 20:30 θα πάρει μέρος σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Πάτρα, στο καφέ Multi Star, Αώου 8 και Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία Ρομάντζα, Έξω Αγυιά).


Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρίσκεται σε Λάρισα και Βόλο. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 23/8 στις 20:30,μ θα μιλήσει στο καφέ Αίθριον – Συγκρότημα Τσαλαπάτα (Γιαννιτσών και Λαχανά) και Την Πέμπτη 24/8 θα βρεθεί στη Λάρισα στο café Ερμής (Ρούζβελτ 41), στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου