Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Έφη Αχτσιόγλου: Θέλω να οδηγήσω τον ΣΥΡΙΖΑ σε νίκη, δεν σχολιάζω τον τρόπο που προβάλλονται οι συνυποψήφιοι

Η Εφη Αχτσιόγλου τόνισε σε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι επιθυμεί να οδηγήσει ενωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ σε νίκη στις επόμενες εκλογές.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ η Εφη Ατχσιόγλου εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να ηγηθεί ενός ενωμένου και νικηφόρου ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το βίντεο Κασσελάκη από τη Μακρόνησο.

Αναλυτικά, η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: "Στη Θεσσαλία υπάρχει όλο το εύρος των ευθύνων. Είχαμε τον Ιανό. Επεσαν 700εκ στην περιοχή, που πήγαν λοιπόν τα λεφτά.; Κλιματική κρίση έχουμε βεβαίως. Γιατί δεν υπήρξε ένα σχέδιο να απομειωθούν οι συνέπειες του φαινομένου; Τα έργα είναι ελάχιστα και αφορουν τη βιτρίνα.


Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες και ο κ. Μητσοτάκης να πάψει να είναι υπερφίαλος. Η ευθύνη να αναληφθεί ειδικώς όχι γενικώς".

Σε ερώτηση για το αν επιθυμεί να γίνει πρωθυπουργός είπε: "Η Εφη Αχτσιόγλου θέλει να βάλει ανάχωμα στις πολιτικές της δεξιάς και να δώσει τη δυνατότητα τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει ξανά την κυβέρνηση. Δεν είναι θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης με τον κ. Μητσοτάκη. Λέω όχι στην προοπτική των μηδενικών προσδοκιών".

Για τους συνυποψηφίους της και την ενότητα του κόμματος, τέλος, σχολίασε: "Δεν βλέπω αντιπαλότητα με τους συνυποψηφίους του. Κάθε υποψήφιος επιλέγει τον τρόπο προβολής του. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι γι' αυτό. Στη συνέχεια πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Είναι στοιχειώδες και αυτονόητο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον κόσμο, περισσότερο κόσμο. Ο κ. Τσίπρας είναι ο ιδρυτής της παράταξης. Εχει τηρήσει ορθώς στάση ουδετερότητας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου