Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

ΑΣΕΠ: Κάντε αίτηση σήμερα για πάνω από 5.200 μόνιμες προσλήψεις

Στον «αέρα» βρίσκονται τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την κάλυψη, συνολικά 5.211 θέσεων σε όλο το δημόσιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson.gr. Aξίζει να σημειωθεί ότι για τις 5.211 μόνιμες προσλήψεις οι αιτήσεις είτε έχουν ξεκινήσει, είτε ξεκινούν άμεσα το επόμενο διάστημα, καθώς όλες οι προκηρύξεις έχουν ανακοινωθεί ή/και δημοσιευθεί.

Οι 5.211 προσλήψεις κατανέμονται σε όλο το Δημόσιο. Σε 170 φορείς του δημοσίου, σε δύο υπουργεία καθώς και στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Αναλυτικά:


Η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη «μαμούθ» του ΑΣΕΠ με αριθμό 3ΓΒ/2023. Η εν λόγω προκήρυξη προβλέπει την πλήρωση 4.276 μόνιμων θέσεων σε όλο το Δημόσιο, ενώ υποψηφιότητα μπορούν να δηλώσουν μόνο όσοι κρίθηκαν επιτυχόντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson.gr, οι 4.276 προσλήψεις κατανέμονται σε 107 φορείς του Δημοσίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Δείτε περισσότερα εδώ...


Η προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ



Δημοσιεύθηκε παράλληλα και η προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ η οποία προβλέπει την πλήρωση 775 θέσεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αποκλειστικά από απόφοιτους Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής (ΥΕ) εκπαίδευσης.



Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 το πρωί και λήγει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 14:00.



Δείτε περισσότερα εδώ...



Η προκήρυξη 6Κ/2023 του ΑΣΕΠ

Δημοσιεύθηκε επίσης και η 6Κ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση 160 θέσεων στα Σωφρονιστικά Καταστήματα (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) και στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες (υπουργείο Δικαιοσύνης). Στην 6Κ/2023 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.



Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινάει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και λήγει την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε περισσότερα εδώ...


Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα

Οι υποψήφιοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στις παραπάνω προκηρύξεις θα πρέπει υποχρεωτικά, για ορισμένες θέσεις, να έχουν πολύ καλή ή αρίστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

Εάν οι υποψήφιοι δεν κατέχουν μία από τις δύο αυτές πιστοποιήσει, τώρα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μπορούν να λάβουν πολύ ΕΥΚΟΛΑ είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn για να τις χρησιμοποιήσουν για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου