Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Έλλη Στάη για ΣΥΡΙΖΑ: Καθαρά χαμένος ο Τσίπρας, βραχυπρόθεσμη η νίκη Κασσελάκη

Για ένα «μεταπολιτικό σόου» έκανε λόγω η Έλλη Στάη σχολιάζοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και όσα συνέβησαν πριν την ψηφοφορία για νέες κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου.Η ίδια σημείωσε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που βγαίνει χαμένος, καθώς και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο χώρο.
Γιατί είναι χαμένος ο Τσίπρας

Η Έλλη Στάη εξήγησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «ο πρώτος και καθαρά χαμένος» και συνέχισε: «Ένας πρώην πρωθυπουργός με τη δύναμη που είχε στον χώρο αυτό βγαίνει δύο ώρες πριν ξεκινήσει το συνέδριο και κάνει τη δήλωση αυτή».

Σημείωσε ότι επιτέθηκε ευθέως στον Στέφανο Κασσελάκη και ζήτησε νέα εκλογή, κάτι το οποίο δεν πέτυχε.

Αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη η δημοσιογράφος σχολίασε ότι είχε μία «βραχυπρόθεσμη νίκη». «Την πρώτη μέρα η στάση του ήταν αρχηγική και έδειχνε ότι το κερδίζει», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι κατάφερε να πάρει μεγάλο μέρος του κοινού του ΣΥΡΙΖΑ και κέρδος από ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ.

Για την Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι είναι καθαρά χαμένη μετά το συνέδριο καθώς έγινε «υποψήφια αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με υπόδειξη του Αλέξη Τσίπρα και όταν ανέβηκε στο βήμα δεν μπόρεσε να το υπερασπιστεί», ενώ εξήγησε ότι μετά από αυτή τη διαδικασία «έχασε τη δυναμική την οποία κάποιοι πίστευαν ότι έχει».

Ακολούθως σημείωσε ότι οι Παππάς, Φάμελλος, Πολάκης και Γιώργος Τσίπρας ήταν οι κερδισμένοι μετά το συνέδριο και πως βρέθηκαν απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου