Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Απογοητεύτηκε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Κασσελάκη: «Ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος»

Την απογοήτευσή του για τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε ο μέχρι πρότινος υποστηρικτής του Απόστολος Γκλέτσος, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος».

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός και υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Στερεά Ελλάδα έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook: «Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, μέσα στη μεγάλη μας θλίψη, για τη φυγή του Αλέξη του Τσιπρα, το αντιμετωπίσαμε σοβαρά…».




Απαντώντας μάλιστα σε διαδικτυακή του φίλη που έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός», ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε «τώρα τι; άλλα 10 χρόνια δεξιά» για να προσθέσει σε άλλο σχόλιο «ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε».




Στη συνέχεια του διαλόγου άλλος φίλος του Απόστολου Γκλέτσου του επισημαίνει για τον Στέφανο Κασσελάκη πως από όταν μίλησε για τα stock options «έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά απλά κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν», απαντά «σωστό και αυτό δυστυχώς, δυστυχώς... φαρμακωθηκα... κανείς όμως κανείς δεν πήρε την ευθύνη να πει ποιος τον έφερε... ποιος υπογράφει;».




Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε και σε κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη γράφοντας «έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως...».




Σε άλλον χρήστη που υπερασπίστηκε τον Στέφανο Κασσελάκη, γράφοντας: «Όχι απογοήτευση τώρα, αυτό θέλουν κάποιοι. Ο Στέφανος πάει να αλλάξει πολλά ας τον κρίνουμε σε αυτά που δεν θα κάνει, εάν δεν τα κάνει», ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «όχι μέχρι εδώ… ψήφο από μένα δεν παίρνει τέλος».

gletsos-anartisi9_e78ae.jpg


https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου