Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Καλαμαριά ο Παύλος Γερουλάνος - Συναντήθηκε με την δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου και περπάτησε στον πεζόδρομο

 

Στο γραφείο της στο Δημαρχείο της Καλαμαριάς υποδέχθηκε η Χρύσα Αράπογλου το πρωί της Δευτέρας τον βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλο Γερουλάνο.

Στη διάρκεια της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαμαριάς, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», η Δήμαρχος Καλαμαριάς μίλησε στον κ. Γερουλάνο για το μείζον ζήτημα της πόλης, το παραλιακό μέτωπο και τον αγώνα που δίνει η δημοτική αρχή για τη διάσωσή του και την αξιοποίησή του προς όφελος των πολιτών.

«Πρώτο μέλημά μας είναι να διασώσουμε την παραλιακή ζώνη για κοινό όφελος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αράπογλου. Από την πλευρά του ο βουλευτής Α’ Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, συμφώνησε με την Δήμαρχο ότι είναι αδιανόητο ο Δήμος Καλαμαριάς να μην έχει ως περιουσία του τους δημόσιους χώρους που βρίσκονται στην επικράτειά του, επισημαίνοντας ότι αυτό δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη.

Η κ. Αράπογλου με τον κ. Γερουλάνο συζήτησαν και για τις εκλογές της Κυριακής, συμφώνησαν ότι το debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων και ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη προάγοντας τον πολιτικό πολιτισμό ήταν προς όφελος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ η Δήμαρχος Καλαμαριάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην συνάδελφό της στα έδρανα της Βουλής.


Στη συνέχεια ο κ. Γερουλάνος περπάτησε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.


Ο κ. Γερουλάνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής λέγοντας ότι ο πήχης είναι ψηλά και τόνισε πως πλέον στο "ΠΑΣΟΚ δεν ψάχνουμε τον αρχηγό του τρίτου κόμματος αλλά εκείνον που θα ηγηθεί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επόμενο πρωθυπουργό".


"Τα κριτήρια για την επιλογή αρχηγού είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη φορά" σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.


1727688832795.jpg


img-0069.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου