Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Χώρισε η Ελενα Παπαρίζου - Αυλαία στη σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη

Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης. Ηταν μαζί 12 χρόνια, φαίνεται όμως ότι η σχέση τους δεν άντεξε και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο του.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, το ζευγάρι ζει χωριστά τους τελευταίους δυόμισι μήνες. Αν και έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις εδώ και καιρό, επισήμως δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα ακόμη.

Άτομα από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι η απόφαση τους είναι πλέον οριστική, αν και αρκετές φορές στο παρελθόν είχαν ακουστεί φήμες για προβλήματα στη σχέση τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να χωρίσουν την κοινή τους περιουσία.

Το γεγονός ότι η Ελενα Παπαρίζου απουσίασε φέτος από τα βραβεία Mad Music Awards, στα οποία βραβεύθηκε ως "Γυναίκα Καλλιτέχνις" αλλά και "Fashion Icon" σε βίντεο κλιπ (Baby it's over) σχολιάστηκε από πολλούς.

Η 29χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στη Σουηδία και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι εκεί βρήκε καταφύγιο, προκειμένου να ξεπεράσει την πρώτη δύσκολη περίοδο μετά το χωρισμό της.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον, το ζευγάρι χώρισε πριν από δύο περίπου μήνες. Ο Τόνι ήταν στην Ελλάδα, αλλά η Έλενα πήγε στη Σουηδία, προκειμένου να δουν αν η απόσταση θα επιδρούσε θετικά ή αρνητικά στη σχέση τους.

Την περασμένη Τετάρτη, η Έλενα ήρθε από τη Σουηδία μαζί με τη μητέρα της και μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι που έμεναν μαζί με τον Τόνι στη Γλυφάδα.

Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, πήγε στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο άλλωστε έχουν συνεργαστεί και είναι φίλοι. Χθες όμως, Κυριακή αναχώρησε πάλι για τη Σουηδία, όπου θα παραμείνει για αρκετό καιρό.
 

www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου