Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Φωτιές στην «κεντροδεξιά» πολυκατοικία άναψε το μήνυμα Βουλγαράκη

   




Ένα μήνυμα του Γιώργου Βουλγαράκη στο facebook, με το οποίο καλεί τον Κώστα Καραμανλή να αναλάβει πρωτοβουλία για την ένωση της κεντροδεξιάς ήταν αρκετό για να «ανάψει φωτιές» σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας.




Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ σε αποκλειστική του δήλωση στο
Real.gr υπογραμμίζει: «Προφανώς ο Γ. Βουλγαράκης προβλέπει ήττα της παράταξης του στις εκλογές. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που τον εξυπηρετεί και τον βολεύει ως πιθανό ενδεχόμενο» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Καρατζαφέρης.

Η ΝΔ αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο μέχρι στιγμής για τα όσα αναφέρει ο πρώην υπουργός.
«Ουδέν σχόλιο» ήταν η «ξερή» και μονοκόμματη απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Στην Λ. Συγγρού δεν επιθυμούν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή – που έχει πάρει η ΝΔ κεφάλι στις δημοσκοπήσεις – να ανοίξει ένα εσωκομματικό μέτωπο και για αυτό τον λόγο κρατούν χαμηλούς τόνους. Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν πως τέτοιες προτάσεις έχουν ως μόνο αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, όπως είναι η οικονομική κρίση και η φοροεπιδρομή της κυβέρνησης.


Το μήνυμα στο facebook που άναψε «φωτιές»

Η ανάρτηση – πρόσκληση που έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης προς τον Κώστα Καραμανλή.


«Εντάξει λοιπόν, θα σας πω δημόσια αφού μου στέλνετε τόσα μηνύματα: Ο Κ. Καραμανλής θα πρέπει – μετά τις εκλογές, να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα, που δεν ξέρω πως θα λέγεται, αλλά θα είναι ξανά η Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη. Όλα τα άλλα και όλοι οι άλλοι, είναι λεπτομέρειες...» γράφει ο πρώην υπουργός της ΝΔ.
  

  real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου