Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Αιχμές Παπουτσή κατά Παμπούκη

Ο Χρήστος Παπουτσής διαμαρτυρήθηκε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τις δηλώσεις του Χάρη Παμπούκη περί επανασύστασης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ παρενέβη και ο πρωθυπουργός
Αιχμές Παπουτσή κατά Παμπούκη
Ενταση σημειώθηκε στο υπουργικό συμβούλιο, με αφορμή τη διαμαρτυρία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή για τις δηλώσεις του συναδέλφου του, Χάρη Παμπούκη σχετικά με την επανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Παπουτσής, μιλώντας για νομοσχέδιο της αρμοδιότητας του υπουργείου και χωρίς να κατονομάσει τον συνάδελφό του, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση, φέρεται να είπε τα εξής:

"Δέχομαι υπονόμευση από μέλη της κυβέρνησης που εγείρουν θέμα επανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας με ενσωμάτωση και του λιμενικού".

Υπέρ του κ. Παπουτσή συνηγόρησε και ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:
γώ εισηγήθηκα το νομικό πλαίσιο για τη μεταφορά του λιμενικού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη" είπε.

"Δεν θέλω υπουργούς κολλημένους στις καρέκλες. Η δουλειά είναι συλλογική", απάντησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

"Είμαστε κολλημένοι με την αξιοπρέπεια μας", επανήλθε στο θέμα ο κ. Παπουτσής.

Κυβερνητικές πηγές διευκρίνιζαν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν εννοούσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλλά έκανε μια γενική παρατήρηση.

Ελεγαν επίσης ότι δεν τίθεται θέμα επανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας και απέδιδαν στον πρωθυπουργό τη φράση ότι "προχωρούμε κανονικά στη δουλειά μας
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου