Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Συνάντηση για το ζήτημα της ηλεκτροδότησης του κλειστού της Πυλαίας


  
Συνάντηση για το ζήτημα της ηλεκτροδότησης του κλειστού της Πυλαίας
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, είχαν σήμερα ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να ζητήσουν την αποκατάσταση του προβλήματος που υφίσταται το τελευταίο διάστημα με τη..... διακοπή του ρεύματος στο κλειστό της Πυλαίας.

Μεταφέρθηκε από τους «ασπρόμαυρους», όπως γνωστοποιήθηκε, η υποχρέωση της Πολιτείας να πληρώνει τα έξοδα ηλεκτροδότησης, βάσει σύμβασης που υπογράφηκε το 2006 από τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, τον τότε Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή. Σύμφωνα με αυτήν, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ παραχώρησε το γήπεδο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, για να υλοποιούν εκδηλώσεις, με τις τελευταίες να καταβάλουν ετησίως 40.000 και μέχρι 30.000 ευρώ, αντίστοιχα, για έξοδα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης του χώρου.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης, όπως ειπώθηκε, ήταν να ενημερωθεί από τον κ. Ψωμιάδη ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεσμεύτηκε να εξετάσει το ζήτημα προσωπικά.  newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου