Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σηφάκης: "Κάποιοι συμπαίκτες μου κοιμόντουσαν"


Αιχμές κατά συγκεκριμένων συμπαικτών του άφησε ο Μιχάλης Σηφάκης, μιλώντας για τη σημερινή κακή εμφάνιση των κιτρίνων στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο goal keeper
της ομάδας δεν δίστασε να πει ότι κάποιοι συμπαίκτες του κοιμότανε, ενώ σημείωσε ότι «οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο μας».
Ο Μιχάλης Σηφάκης σημείωσε επίσης: «Μας επηρέασε που μείναμε με παίκτη λιγότερο και από κάποιο σημείο και μετά αισθανόμασταν ότι παίζαμε πρώτη φορά ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά. Από κάποιο σημείο και έπειτα ο Τσέζαρεκ έπαιζε εντελώς μόνος του! Μόνο...
μέχρι τα αποδυτήρια δεν έφτασε. Μαζί με τον Καζναφέρη έκοβαν δύο και τρεις αντιπάλους, ενώ κάποιοι άλλοι κοιμόντουσαν. Δεν αφήνω αιχμές σε κάποιους παίκτες απλώς λέω πως πρέπει να ξυπνήσουμε. Σημασία δεν έχει η ήττα, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεσαι. Δεν θα μας πείραζε να χάναμε αν ξέραμε ότι είχαμε δώσει το 100%. Παρακαλάμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και σήμερα που ήρθε τον διώξαμε».
Απογοητευμένος από τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας εμφανίστηκε και ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Υπήρξαν φάσεις-κλειδιά στο παιχνίδι, όπως το τετ α τετ του Καστίγιο, που αν είχε μπει τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική η αποβολή του Σολτάνι, καθώς μας άφησε με δέκα παίκτες. Ο Ατρόμητος είναι έμπειρη ομάδα και το διαχειρίστηκε σωστά όλο αυτό. Είναι μία δύσκολη και άσχημη βραδιά για τον Άρη, όμως θα πρέπει τώρα να δούμε την επόμενη μέρα».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου