Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εκπρόσωποι του δήμου Αλμωπίας στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας



Συνεδρίασε σήμερα στις 21:00 το ΔΣ του δήμου Αλμωπίας, με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Αλμωπίας στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής ΄Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας. Πριν από τη συζήτηση του θέματος της ημερήσιας διάταξης, το Σώμα απασχόλησαν όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ΔΣ της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, ύστερα από ερώτηση-τοποθέτηση...

...του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστου Μπίνου και του δημοτικού συμβούλου της ιδίας παράταξης Χρήστου Χουρσόγλου. Μεταξύ άλλων τέθηκε αν και κατά πόσο το ΔΣ της ΔΕΥΑ είναι σε θέση να λαμβάνει αποφάσεις μετά τις διαφωνίες-κόντρες του προέδρου της επιχείρησης Βασίλη Κανονίδη και του αντιπροέδρου Τάσου Θεοδωρίδη τόσο για το ύψος της αποζημίωσης του προέδρου αλλά και άλλων ζητημάτων. 

Ο Χρήστος Χουρσόγλου -ως μέλος της επιχείρησης- ανέφερε ότι ο πρόεδρος διενεργεί απευθείας αναθέσεις έργων της επιχείρησης σε συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρότατο πρόβλημα, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο παριστάμενος αντιπρόεδρος της επιχείρησης Τάσος Θεοδωρίδης, ο οποίος τις καταψήφισε.  


Ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι υπάρχει επικοινωνιακό πρόβλημα στην επιχείρηση, το οποίο θα λυθεί και δήλωσε άγνοια στα όσα ανέφερε ο Χ. Χουρσόγλου για τις απευθείας αναθέσεις του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της επιχείρησης απουσίαζε από τη συνεδρίαση.


Όσο για το θέμα της ημερήσιας διάταξης που μετά τα προηγηθέντα είχε... δευτερεύουσα σημασία, οι εκπρόσωποι ουσιαστικά ορίστηκαν αφού οι υποψήφιοι ήταν τόσοι, όσοι και οι θέσεις. 


Από τη συμπολίτευση εκπρόσωποι θα είναι οι αντιδήμαρχοι Νίκος Παρούτογλου και Τάσος Τσαβδάρης και από τη μείζον αντιπολίτευση ο Πέτρος Ζέρζης. Αυτοδίκαια βέβαια ως Δήμαρχος, εκπρόσωπος θα είναι και ο Δημήτρης Πασόης
karatzova

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου