Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Penclic: Εργονομικό "υβριδικό" στυλοποντίκι!!




Ξεκινήσαμε με τα μολύβια, μετά πήγαμε στα  στυλό, λίγο αργότερα τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια και τώρα η τεχνολογία κάνοντας τον κύκλο της, μας παρουσιάζει πάλι ένα στυλό!Όχι σαν τα παραδοσιακά στυλό!Αυτό είναι "υβρίδιο"!Στυλό και mouse μαζί!

Το Penclic Mouse, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένας συνδυασμός στυλό και ποντικιού,  που φυσικά δεν θα το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε σε χαρτί, αλλά πρόκειται για μία εργονομική συσκευή για να χειρίζεστε τον υπολογιστή σας.


 ΠΡΟΣΟΧΗ!ΔΕΝ είναι γραφίδα για ταμπλέτες! Είναι κανονικό ποντίκι, το οποίο θα σας προσφέρει,κατά τα λεγόμενα των κατασκευαστών του, πιο άνετο και ξεκούραστο χειρισμό του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή

Στο δια ταύτα τώρα!Στον κορμό της πένας υπάρχουν πέντε κουμπιά(όπως θα δείτε και στις εικόνες)  καθώς και ένας τροχός κύλισης στην κορυφή της βάσης, ενώ η ευαισθησία  του penclic mouse είναι από 800dpi, έως και 2400 dpi.Είναι διαθέσιμο για PC και Mac χρήστες και με δυνατότητα επιλογής σε ενσύρματο ή ασύρματο μοντέλο. Το ασύρματο μοντέλο διαθέτει και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑΑ.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου