Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σύσκεψη για τον κάθετο άξονα «Σκύδρα – Νάουσα –Βέροια»

Μια ακόμη σύσκεψη για τον κάθετο άξονα της Εγνατίας « Σκύδρα-Μέση», πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στη Νάουσα, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Αν. Καραμπατζού. Στη σύσκεψη παρέστησαν ο υφυπουργός κ. Τόλκας, οι βουλευτές κ. Σιδηρόπουλος και Γικόνογλου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης της ΠΚΜ κ. Φωτόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας και Πέλλας, κ. Καραπαναγιωτίδης και Θεοδωρίδης,  οι δήμαρχοι Βέροιας και Έδεσσας κ. Ουσουλτζόγλου και  Γιάννου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ημαθίας, αντιδήμαρχοι της Νάουσας και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Στην ωριμότητα του έργου αναφέρθηκε ο δήμαρχος  Νάουσας και οικοδεσπότης της σύσκεψης κ. Τάσος Καραμπατζός, χαρακτηρίζοντας τον οδικό άξονα, ως το έργο των έργων, θέτοντας ως κυρίαρχο στόχο την ολοκλήρωση της χάραξης του.

Στην ίδια κατεύθυνση και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης, τονίζοντας ότι ο άξονας βρίσκεται σε οριακό σημείο αναφορικά με τους χρόνους αποπεράτωσής του.

Ο κ. Τόλκας  χαρακτήρισε την χάραξη και την κατασκευή του άξονα ως ένα χρονίζον πρόβλημα  με λάθος επιλογές στη χάραξη και τη μελέτη του, τονίζοντας  ότι θα σταθεί αρωγός της ΠΚΜ και των δήμων της περιοχής στην ολοκλήρωση της χάραξης, κλείνοντας ραντεβού στην Αθήνα την επόμενη βδομάδα, για να ξεπεραστεί το πρόβλημα της  «Εγνατίας Οδού Α.Ε» που διαφωνεί με την κατασκευή του κόμβου του άξονα στη Μέση.
laosver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου