Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Επιλογές στο όνομα του ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να υπάρξουν»


  
«Επιλογές στο όνομα του ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να υπάρξουν»
Νέα σκληρή δήλωση είχαμε σήμερα από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, μέλος του ΠΓ του ΠΑΣΟΚ. «Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται αμέτοχο και χωρίς λόγο στις εξελίξεις που σχεδιάζονται και που θα επηρεάσουν για πολλά χρόνια την πορεία της χώρας και του ελληνικού λαού» επισημαίνει στη δήλωση του και συνεχίζει:


«Την ίδια στιγμή οι δηλώσεις βουλευτών αλλά και στελεχών του κινήματος δημιουργούν την εικόνα μιας πολιτικής Βαβέλ. Από τη μία εμφανίζονται θιασώτες Κυβέρνησης Συνεργασίας, από την άλλη θιασώτες Κυβέρνησης Προσωπικοτήτων, δημιουργώντας επιπλέον προβληματισμό στα μέλη και τα στελέχη μας. Κατανοώ την πίεση που δέχονται. Αυτό όμως είναι αποτέλεσμα των όσων ψηφίζουν στη Βουλή με ή χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο». 

Στη συνέχεια, ζητάει σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει και για την ενδεχόμενη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής, τονίζοντας ότι «λύσεις και επιλογές στο όνομα του ΠΑΣΟΚ χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να υπάρξουν» και προειδοποιώντας πως «οποιαδήποτε λύση ή απόφαση που δεν θα έχει τη σύμφωνη γνώμη του οργανωμένου ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου