Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ενδεχόμενο παράτασης της κυβερνητικής θητείας άνοιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης



OΛA τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε «να μην υπάρχει άλλοθι για μη εκταμίευση της έκτης δόσης» θα περιλαμβάνει η ανοιχτή επιστολή που όπως έχει προαναγγείλει θα δημοσιεύσει σήμερα στην κομματική εφημερίδα Α1 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, που δήλωσε αισιόδοξος για την καταβολή της 6ης δόσης, υποστηρίζοντας ότι η επιστολή του «θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να μην υπάρξει άλλοθι για τη μη εκχώρηση της 6ης δόσης.
Θα κοινοποιήσω την επιστολή μου στον ελληνικό λαό, όπως έχω συμφωνήσει με την τρόικα την προηγούμενη Κυριακή». Χθες το μεσημέρι ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Λ. Παπαδήμο στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνησή του, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών του στις Βρυξέλλες.
Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας: «Tέτοιες ώρες θα έπρεπε να τον επινοήσουμε. Eχει μια πάρα πολύ καλή γνώση, άποψη και συνεργασία με την Ευρώπη, κάτι που χρειαζόμαστε εξαιρετικά πολύ αυτήν την περίοδο».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν η επιστολή του θα δεσμεύεται για το πρόγραμμα ή θα κρατήσει αποστάσεις για την αποτελεσματικότητά του, είπε: «Η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι. Πολύ μακριά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι».

Εκλογές

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε ακόμα στην ημερομηνία των εκλογών δηλώνοντας ότι «η κυβέρνηση (Παπαδήμου) θα πρέπει να έχει χρόνο να ολοκληρώσει το έργο της» και ενισχύοντας το σενάριο για παράταση της κυβερνητικής θητείας, που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες με βάση την ερμηνεία δηλώσεων τόσο του πρωθυπουργού όσο και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου