Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Λοβέρδος: Με τον Βενιζέλο δεν υπάρχει κόντρα, είμαστε 40 χρόνια φίλοι


Λοβέρδος: Με τον Βενιζέλο δεν υπάρχει κόντρα, είμαστε 40 χρόνια φίλοι

 
  

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αλλάξει, επανέλαβε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, διαψεύδοντας ότι υπάρχει οποιαδήποτε κόντρα μεταξύ τους.

«Στήριξα τον Γιώργο Παπανδρέου στις πιο δύσκολες αποφάσεις του, έκανα και δημόσια την κριτική μου αφού την έκανα και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, οι αποτιμήσεις για όλους θα γίνουν στον κατάλληλο χρόνο», είπε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Όσοι λένε ότι μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κόντρες είναι στημένοι», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαστε σαράντα χρόνια φίλοι».

Τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ «προχωρούν με περίεργες κινήσεις, έπρεπε να πάνε σε πιο ήπιο και απλό δρόμο», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Στη συνέχεια, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ανέλαβε να συμμαζέψει μια χαώδη προσπάθεια στην Υγεία όπου κυριαρχούσε η σπατάλη, η απάτη, η διαφθορά και η κακοδιοίκηση, σημείωσε ότι έχει γίνει οικονομία 1,6 δισ. ευρώ για τη φαρμακευτική δαπάνη και ανέφερε ότι υπάρχουν το τελευταίο καιρό πονηρά και στημμένα δημοσιεύματα με σκοπό να τον πλήξουν.

Τέλος, αναφερόμενος στην απεργία των φαρμακοποιών σημείωσε ότι είναι άδικη καθώς τα χρήματα καταβάλλονται κανονικά, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με χρέη παλαιότερων ετώ
ν.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου