Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Έδεσσα: 10 θέσεις εκπαιδευομένων ΑμεΑ στις νέες τεχνολογίες

alt
Ε.Σ.Α.μεΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευομένων στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 3 «Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες»
Η ΕΣΑμεΑ εξέδωσε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευομένων στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 3 «Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες» του Έργου «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία»  και αφορά:

Την κάλυψη δέκα (10) θέσεων εκπαιδευομένων για την παρακολούθηση «Προγράμματος Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία στις Νέες Τεχνολογίες»  συνολικής διάρκειας 250 ωρών, στην Έδεσσα. Διευκρινίζεται ότι, οι θέσεις εκπαιδευομένων αφορούν όλες τις κατηγορίες αναπηρίας πλην της νοητικής αναπηρίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Συνομοσπονδίας (Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη, 2ος όροφος Τ.Κ. 16341, Αθήνα) μέχρι την Πέμπτη 8/03/2012 και ώρα 15:00. Επίσης, αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Το αναλυτικό κείμενο της Πρόσκλησης, το έντυπο της αίτησης και πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα www.esaea.gr της Ε.Σ.Α.μεΑ (Ενότητα Ενημέρωση/Γραφείο Τύπου/ Ανακοίνωση 22.02.2012).
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου