Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Γάτος έσωσε την αφεντικίνα του!


Γάτος έσωσε την αφεντικίνα του! : Ένας τετραπέρατος και πανέμορφος γάτος είναι ο πρωταγωνιστής της αυτής της απίθανης και ταυτόχρονα συγκινητικής ιστορίας, που διαδραματίστηκε στο Wisconsin  των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αφεντικίνα

Ένας τετραπέρατος και πανέμορφος γάτος είναι ο πρωταγωνιστής της αυτής της απίθανης και ταυτόχρονα συγκινητικής ιστορίας, που διαδραματίστηκε στο Wisconsin  των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αφεντικίνα του η Amy Jung και ο γιος της Ethan, ούτε που φαντάζονταν ότι ο κανελής Pudding θα έπαιζε μοιραίο ρόλο στην ζωή τους, όταν τον υιοθετούσαν μαζί με τον φίλο του Wimsy, από ένα καταφύγιο ζώων.

Οι δύο γάτες προσαρμόστηκαν αμέσως στο καινούργιο τους σπίτι. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και η Amy, που πάσχει από παιδί από σακχαρώδη διαβήτη, άρχισε να πέφτει σε υπογλυκαιμικό σοκ την ώρα που κοιμόταν. Σε χρόνο μηδέν ο  Pudding κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και ανέλαβε δράση! Αρχικά κάθισε πάνω στο στήθος της γυναίκας, προσπαθώντας να την ξυπνήσει. Όταν αντιλήφθηκε ότι δεν αντιδρούσε, ο γάτος άρχισε να την σκουντά και να την δαγκώνει στο πρόσωπο μέχρι που Amy έδειξε τα πρώτα σημάδια ότι συνέρχεται.

Έτσι η αφεντικίνα του κατάφερε να βρει της αισθήσεις της και να φωνάξει τον γιό της, ωστόσο εκείνος κοιμόταν και δεν άκουγε τις φωνές της. Τότε ο πανέξυπνος Pudding ανέλαβε μια ακόμη αποστολή… Μπήκε στο δωμάτιό του, πήδηξε πάνω στο κρεβάτι του μέχρι να ξυπνήσει, να καταλάβει τι συνέβαινε και να καλέσει βοήθεια για την μητέρα του.

Η Amy Jung σε δηλώσεις της στην «Press Gazette», ανέφερε ότι δεν θα είχε καταφέρει να ζήσει εάν δεν την  έσωζε ο γατούλης. Μην ίδια ακριβώς άποψη έχουν και οι γιατροί που την παρακολουθούν. Για την θαρραλέα του πράξη ο Pudding πήρε ως μετάλλιο… τον τίτλο του «γάτου θεραπείας». Μάλιστα τώρα έχει μάθει και άλλες διασωστικές μεθόδους, όπως για παράδειγμα όταν αντιλαμβάνεται ότι πέφτει η γλυκόζη στο αίμα της Amy, κάθεται στα πόδια της και νιαουρίζει.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου