Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Σκόπια: Κυκολοφόρησαν πινακίδες με την ένδειξη "ΜΚ"!


Σκόπια: Κυκολοφόρησαν πινακίδες με την ένδειξη "ΜΚ"! : Από σήμερα, Παρασκευή, άρχισε η διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων στην ΠΓΔΜ οι οποίες φέρουν την ένδειξη «ΜΚ».Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα

Από σήμερα, Παρασκευή, άρχισε η διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων στην ΠΓΔΜ οι οποίες φέρουν την ένδειξη «ΜΚ».

Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα που ταξινομούνται για πρώτη φορά, ενώ οι κάτοχοι οχημάτων που φέρουν τις υπάρχουσες πινακίδες δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν. Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος, οι πινακίδες κυκλοφορίες στην ΠΓΔΜ δεν είχαν την ένδειξη «ΜΚ».


Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, κατά την παρουσίαση των νέων πινακίδων, πριν μερικές ημέρες, είχε αναφέρει ότι αυτές εκδίδονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.

Το θέμα με τις νέες πινακίδες καλύφθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ενώ η εφημερίδα «Βεστ» (που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο: Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου