Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Με ρόλο ο Παπουτσής στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου



Με ρόλο ο Παπουτσής στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου
Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του Χρήστου Παπουτσή πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η «εκλογική κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο Χρήστος Παπουτσής θα παίξει ενεργό ρόλο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε εν όψει και του γεγονότος ότι ο κ. Παπουτσής θα απουσιάζει την επόμενη εβδομάδα σε προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ και έτσι δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στις πρώτες προεκλογικές δραστηριότητες στις οποίες θα ενταχθεί αμέσως μετά την επιστροφή του».

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο μίας σειράς επαφών που έχει ο κ. Βενιζέλος ενόψει της προεκλογικής περιόδου, συμφωνήθηκε την Πέμπτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Είχαμε μια πάρα πολύ ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ Βαγγέλη Βενιζέλο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Παπουτσής μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Εγώ, όπως πάντοτε, πιστεύω στο μεγάλο, ισχυρό, πολυσυλλεκτικό ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ελληνικής κοινωνίας , να εγγυηθεί τη δημοκρατική ομαλότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο. Και όπως πάντοτε ήμουν σε όλες τις μάχες, στην πρώτη γραμμή, έτσι και τώρα, θα είμαι και πάλι στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα» πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής, ενώ ερωτηθείς αν συζητήθηκε το θέμα των διαγραφέντων, απάντησε ότι τέτοιου είδους θέματα αφορούν στα συλλογικα όργανα του Κινήματος και στον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
NEWPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου