Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Κόντρα Μιχελάκη - Στρατούλη για τις παρελάσεις


Κόντρα Μιχελάκη - Στρατούλη για τις παρελάσεις : Στα ύψη έχει ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο τις τελευταίες ημέρες το θέμα των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, υπό το φόβο των επεισοδίων.Σήμερα διασταύρωσαν τα ξίφη  

Στα ύψη έχει ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο τις τελευταίες ημέρες το θέμα των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, υπό το φόβο των επεισοδίων.

Σήμερα διασταύρωσαν τα ξίφη του στον τηλεοπτικό αέρα πρωινής εκπομπής, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης και το μέλος της πολιτικής γραμματείας του Συνασπισμού, Δημήτρης Στρατούλης.


Ο κ Μιχελάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη άφησε αιχμές για το κόμμα της Αριστεράς ότι προσπαθεί να σταματήσει τις παρελάσεις, «σχεδιάζοντας» να αμαυρώσει την εθνική επέτειο.

Αμέσως ήρθε η απάντηση από τον Δημήτρη Στρατούλη που είπε: «Το πρόβλημα δεν είναι αν γίνονται παρελάσεις, έχετε αναρωτηθεί ποιος άνοιξε την πόρτα του τρελοκομείου και προκάλεσε την οργή και τις αντιδράσεις του κόσμου;».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανταπάντησε, «Καλείτε τους πολίτες να κάνουν διαδηλώσεις στις παρελάσεις;»

«Σε καλέσματα κοινωνικά και συλλογικά καλούμε τον κόσμο μας να συμμετάσχει», είπε ο κ. Στρατούλης και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος θα κατέβει να διαδηλώσει έτσι κι αλλιώς. Εμείς, όπου διαδηλώνει κόσμος είμαστε εκει, οι μούτζες και οι προπηλακισμοί δεν είναι σωστοί».

«Καλά κάνει και διαδηλώνει ο κόσμος γιατί αυτή τη στιγμή υφίσταται μια μεγάλη αδικία» συνέχισε ο κ. Μιχελάκης. Επανέλαβε όμως το ερώτημα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει πολιτικά αυτούς που αμαυρώνουν τις διαδηλώσεις.

«Γιατί δε λέτε ευθέως εμείς διαφωνούμε με τις παρελάσεις, δεν τις θέλουμε, δεν τις πιστεύουμε;" συνέχισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημειώνοντας απευθυνόμενος προς τον κ Στρατούλη ότι "άνθρωποι από το χώρο σας έφτασαν στο σημείο να λένε πως η καταστροφή της Σμύρνης ήταν ατύχημα...».

Η ένταση χτύπησε "κόκκινο", όταν ο κ. Στρατούλης σχολίασε τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ότι θα βγάλει τις κουκούλες από τους μπαχαλάκηδες λέγοντας:

«η μόνη κουκούλα που έβγαλε η ΝΔ είναι η αντιμνημονιακή». Οργισμένος ο κ. Μιχελάκης, υποστήριξε ότι ο ΣΥΝ είναι κήρυκας της δραχμής και της καταστροφολογίας τρομοκρατώντας τους πολίτες. 




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου