Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο


Στην Ελλάδα το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο : Η  κρίση μπορεί να μαστίζει τον ελληνικό λαό, αλλά η χώρα μας έχει την  τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Η κρίση μπορεί να μαστίζει τον ελληνικό λαό, αλλά η χώρα μας έχει την τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο! 

Σύμφωνα με το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Lonely Planet», αλλά και τη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», που φιλοξενούν τη λίστα με τα δέκα ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο, η «βασιλική βίλα» στο «Grand Resort Lagonissi» είναι το ακριβότερο δωμάτιο στον κόσμο, με τιμή διανυκτέρευσης περίπου 38.000 ευρώ!


Τετρακόσια δέκα τετραγωνικά άνεσης και πολυτέλειας, με κήπο που εκτίνεται σε 640 τετραγωνικά μέτρα, δύο πισίνες και υπέροχη θέα είναι ίσως το όνειρο κάθε bon viveur.

Προϋπόθεση για να ζήσει κανείς μια τέτοια εμπειρία είναι να είναι πλούσιος. Και αν δεν το θέλει για σπίτι, μπορεί να το έχει για τις διακοπές του, αντί σχεδόν 38.000 ευρώ την ημέρα! 

Τόσο τιμάται η «βασιλική βίλα» στο «Grand Resort Lagonissi». Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη έρευνα που δημοσιεύεται στο «Lonely Planet», η εν λόγω βίλα περιλαμβάνει δύο master υπνοδωμάτια, καθιστικό για το οποίο ο όρος «ευρύχωρο» χάνει την έννοιά του, και φυσικά χώρους στους οποίους οι ένοικοι μπορούν να περάσουν δημιουργικά ή ευχάριστα κατά την παραμονή τους.

Στο γραφείο της βίλας υπάρχει ό,τι χρειάζεται κανείς για να εργαστεί σαν να βρίσκεται στη δουλειά του. Ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, φυσικά με μεγάλη ταχύτητα, φορητός υπολογιστής, εκτυπωτής και scanner είναι μερικές μόνο από τις παροχές.

Για τις ώρες της χαλάρωσης, το prive μπαρ και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με γκριλ καθώς και το μπάρμπεκιου, δίπλα στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, κάνουν τη διαμονή ακόμη πιο ευχάριστη. Τέλος, το ατομικό massage room, το πιάνο, ο τηλεχειρισμός σχεδόν των πάντων, αλλά και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης εγγυώνται ονειρεμένη διαμονή.



espressonews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου