Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΕΛΕΠΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ & ΣΕΡΡΩΝ


 



«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και εφόσον υιοθετήσει με την ψήφο του, στις εκλογές της Κυριακής, το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε στα επόμενα τρία χρόνια η Ελλάδα μπορεί  να γίνει και πάλι  ένα αυτοδύναμο κράτος». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης, μιλώντας σε κατοίκους των διευρυμένων Δήμων Βισαλτίας και Σερρών, για να προσθέσει αμέσως τη ρητή δέσμευση του  κ Βενιζέλου ότι τον Ιούνιο δεν προβλέπεται να ληφθούν  νέα μέτρα,  ούτε και να επιβληθούν  νέοι φόροι. 

Επανέλαβε επίσης, ότι σύντομα και με μεθοδικότητα θα αρχίσει η σταδιακή αφαίρεση εκτάκτων φόρων, εισφορών και τελών, τονίζοντας χαρακτηριστικά:  «Ούτε περικοπές, ούτε νέοι φόροι. Χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πρόκειται να θιγούν. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, συστράτευση σε κοινούς στόχους και συνέπεια.
Ο κ Τζελέπης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συνεχείς αποκαλύψεις για τις εξυπηρετήσεις ημετέρων του πολιτικού συστήματος,  το οποίο για χρόνια βασίστηκε στις  πελατειακές σχέσεις και οδήγησε στην απαξίωση, λέγοντας: «Προσωπικά, χαίρομαι που  κατά την διάρκεια της διετούς θητείας μου  στη Βουλή, δεν υπηρέτησα  το πελατειακό κράτος, που είχε για θεμέλια το ψέμα», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως οι πολίτες περιμένουν από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους στη Βουλή αυθεντικές θέσεις και αληθινό  λόγο, περιμένουν δηλαδή να τεθούν,

από την πλευρά των πολιτικών, οι βάσεις για να δημιουργηθεί  μια νέα σχέση εμπιστοσύνης που θα διακρίνεται από συνέπεια και συνέχεια.
Επίσης αναφερόμενος σε φαινόμενα πολιτικής αμετροέπειας επισήμανε: «Όσοι δεν κατάλαβαν ότι τα ψέματα, οι  κούφιες υποσχέσεις, και η καπηλεία έργων που άλλοι έκαναν με συντονισμένες προσπάθειες και συνεργασίες,  δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική, εκτός αν θέλουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα  και να ακολουθήσουν τον δρόμο του αυτοσεβασμού και της αλήθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου