Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μπακογιάννη: "Έχουν υποχρέωση να δώσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα"


Μπακογιάννη: "Έχουν υποχρέωση να δώσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα" : Την ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση, επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι

Την ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση, επισήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας, αλλά «έχουν υποχρέωση να δώσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα». «Αν δεν καταστεί εφικτό, καλώ όλες τις δυνάμεις, που πιστεύουν ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη, να συνεργαστούν» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μπακογιάννη ζήτησε και πήρε την εξουσιοδότηση των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός της ώστε να μιλήσει με όλες τις δυνάμεις για τη συγκρότηση ενός φιλοευρωπαϊκού μετώπου μεταρρυθμίσεων, ενώ θα ενημέρωσει για τα αποτελέσματα των επαφών της σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει επαφές με τη Δράση του Στέφανου Μάνου, ενώ επικεφαλής θα τεθεί τρίτο πρόσωπο του οποίου το όνομα δεν αποκάλυψε. Επίσης η κ. Μπακογιάννη τόνισε, μιλώντας στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ότι δεν έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα και πως η ίδια είναι διατεθειμένη να κάνει βήματα πίσω προκειμένου να συγκροτηθεί μέτωπο φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων μακριά από τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος ανάμεσα στη δεξιά και την αριστερά.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου