Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επιστροφή με... Καραμανλή!



Απάντηση στο άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά προς τις φιλελεύθερες δυνάμεις, με στόχο τη συγκρότηση κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού μετώπου, έδωσε ο Στέφανος Μάνος. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρόεδρος της Δράσης συνέδεσε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ με την επιστροφή του Κ. Καραμανλή.

«Παραδείγματος χάριν, αν επέστρεφε ο Κώστας Καραμανλής και ο ίδιος αποφάσιζε να ανοίξει τη ΝΔ σε όλες τις συγγενείς της δυνάμεις, στο πρότυπο της ΕΡΕ» δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης.



Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολιτικός «γάμος» Στέφανου Μάνου και Ντόρας Μπακογιάννη είναι γεγονός. Η συμφωνία για συμπόρευση των δύο κομμάτων έχει «κλειδώσει» επί της αρχής. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το όνομα του νέου κόμματος με το οποίο θα κατέλθουν από κοινού Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση στις ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές θα είναι «Συμμαχία για την Ελλάδα». 

Παράλληλα, το επιτελείο του κ. Μάνου ευελπιστεί ότι, μέχρι την τελευταία στιγμή, στο νεόκοπο σχήμα μπορεί να συμμετάσχει και το κόμμα του Θάνου Τζήμερου, «Δημιουργία Ξανά».



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου