Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη γυμναστής για παιδική πορνογραφία


Κεντρική Μακεδονία Συνελήφθη γυμναστής για παιδική πορνογραφία

Γυμναστής, 46 ετών, που εργαζόταν σε σύλλογο των Βασιλικών Θεσσαλονίκης συνελήφθη κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε τέτοιο υλικό, ενώ φέρεται πως είχε μέχρι και βίντεο με νεαρό από την περιοχή.

Ο 46χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας, καθώς τα ψηφιακά του ίχνη είχαν εντοπιστεί μετά την αγορά ενός dvd από καναδική εταιρεία, το οποίο βρέθηκε και περιλάμβανε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Εκτός από το συγκεκριμένο υλικό, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα βίντεο, το οποίο φέρεται να τράβηξε ο ίδιος και απεικονίζεται αγόρι που είναι γυμνό. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο εικονιζόμενος την περίοδο που τραβήχτηκε το βίντεο ήταν ανήλικος.

Η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για κατοχή και προμήθεια πορνογραφικού υλικού με ανήλικους κατά συνήθεια, με χρησιμοποίηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών και παρέπεμψε την υπόθεση στον ανακριτή. Παράλληλα, με διάταξή της επέτρεψε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου