Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τα ζώδια της νέας εβδομάδας



…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή


ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Αρχίζουν κι απασχολούν περισσότερο θέματα σπιτιού / οικογένειας / προσωπικής ζωής, ενώ δεν αποκλείονται εύφλεκτες καταστάσεις ή σημαντικές αλλαγές σχετικώς, αν  γεννηθήκατε γύρω στις  29/3.






ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Μετακινήσεις κι επαφές οδηγούν σε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, με οικονομική / ηθική ανταπόδοση. Προσοχή σε «ζημιές» πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε κοντά στις 14/5.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Τρέχετε και δεν φθάνετε προσπαθώντας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό και ποιοτικό οικονομικό μέλλον. Μην εμπλέξετε φίλους με χρήματα και αποφύγετε συγκρούσεις, αν δείτε πως διαφωνείτε σε σημαντικές «αρχές».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Το άγχος και η ρευστότητα κουράζουν αρκετά. Αν γεννηθήκατε κοντά στις 30/6, προσέξτε, καθώς σχέσεις / συνεργασίες / νομικές υποθέσεις μπορεί να επιφυλάσσουν ριζικές ανατροπές. Μεριμνήστε για την υγεία σας, επίσης.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Το παρασκήνιο παίζει τώρα κυρίαρχο ρόλο, ενώ κάποιοι τείνετε να επηρεάζεστε ευκολότερα από τον περίγυρο. Φροντίστε την υγεία σας και διαχειριστείτε εκκρεμείς νομικές ή άλλες υποθέσεις που προκαλούν αγωνία. Αλλαγές / ανατροπές προβλέπονται στη ζωή των γεννημένων στις 16/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Το κέρδος είναι πλέον συνυφασμένο με τη φιλία, τους συλλογικούς χώρους, την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Κάποιοι αγχώνεστε υπέρμετρα ή συγκρούεστε για συναισθηματικούς / οικονομικούς λόγους...


ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Το μέλλον σας απασχολεί και βλέπετε ξεκάθαρα πως οφείλετε να εστιάσετε στο «σωστό» και στο «φρόνιμο» βάσει συνθηκών, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας. Αν γεννηθήκατε κοντά στην 1/10, τότε μάλλον κάτι ανατρέπεται σημαντικά στο σπίτι, σε μια νομική υπόθεση, στο γάμο ή στην οικογένειά σας. Προσοχή!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Ο Ερμής στον Καρκίνο προτρέπει για περισσότερες επαφές, ταξίδια, διαπραγματεύσεις και οδηγεί σε καινούργια ξεκινήματα σχετικά με σπουδές κι επαγγελματικά. Αν γεννηθήκατε κοντά στις 15/11, τότε οφείλετε να μεριμνήσετε για τυχόν ζημιές / εύφλεκτες καταστάσεις σε οικονομικό ή άλλο επίπεδο...
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Γίνεστε πιο καχύποπτοι, εμμονικοί και παθιασμένοι με τον έλεγχο των καταστάσεων. Εστιάζετε στις οικονομικές / συναισθηματικές σας ανάγκες και παλεύετε για να τα καταφέρετε. Προσέξτε τυχόν ζημιές μέσ’ από λανθασμένη αντιμετώπιση – ρίσκα, τόσο στις ερωτικές υποθέσεις, όσο και στα οικονομικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Ξεκινά ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να συνεννοηθείτε σε κοινή βάση και να συμπορευτείτε με τους απέναντί σας σε κάθε επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε επίπεδο θα χρειαστεί να επιδείξετε οι γεννημένοι στις 30/12, καθώς οι έννοιες της ανατροπής/ της σύγκρουσης / της «ζημιάς» συνδέονται  άμεσα με τις εξελίξεις των ημερών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Υποθέσεις ρουτίνας στα επαγγελματικά είτε φυσικής κατάστασης έρχονται στο προσκήνιο. Μεριμνήστε για την υγεία και διαχειριστείτε το άγχος. Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται για εσάς της 12/2.


ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Ο τρόπος σκέψεως γίνεται πιο αισιόδοξος / αποδοτικός, με αποτέλεσμα να δύναστε να φέρετε εις πέρας ευκολότερα πάσης φύσεως υποθέσεις της εποχής. Φροντίστε να μην έλθετε σε δύσκολη θέση μπερδεύοντας τη φιλία με τον έρωτα ή ερχόμενοι σε συγκρούσεις με ανθρώπους της καρδιάς σας, επειδή θέτετε διαφορετικές προτεραιότητες...

Επικοινωνία: astraguide@yahoo.com
τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: 213 03 77165
FACEBOOK: Astra Guide
TWITTER: AstraGuide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου