Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές συμπαραστέκονται στην εθνική μπάσκετ



Αλληλέγγυοι τάσσονται οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας μπάσκετ, στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, μέσω του οποίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έστειλαν επιστολή στον εκλέκτορα της εθνικής ομάδας, Ηλία Ζούρο, ευχόμενοι «καλή επιτυχία» και δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους απέναντι στους συνάδελφούς τους, καλαθοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση:



«Παρακαλούμε να δεχθείτε και να διαβιβάσετε στους παίκτες σας τις ειλικρινείς ευχές μας για καλή επιτυχία στο προολυμπιακό τουρνουά. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας, γνωρίζουμε την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας μας σε διεθνείς διοργανώσεις και ιδιαιτέρως σε δυσχερείς περιόδους όπως αυτή που διανύουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να επιστρέψετε στην Ελλάδα με το δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διότι έχετε αποδείξει κατ’ επανάληψη πως τιμάτε το εθνόσημο με τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και έχετε την ικανότητα να διακρίνεστε ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Είμαστε δίπλα σας! Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου