Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ Πρωτοφανές περιστατικό ομηρείας υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στην Ύδρα



Πρωτοφανές περιστατικό ομηρείας υπαλλήλων του ΣΔΟΕ στην Ύδρα
Αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων ήρθαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας που πραγματοποιούσαν ελέγχους σε επιχειρήσεις της Ύδρας. 



Όπως μετέδωσε το Mega, το όλο περιστατικό ξεκίνησε την Παρασκευή. Οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας συνέλαβαν την ιδιοκτήρια επιχείρησης, επειδή δεν βρήκαν αποδείξεις για την παροχή υπηρεσιών.

Ενώ οδηγείτο στο Τμήμα, η γυναίκα λιποθύμησε και οι άνδες του ΣΔΟΕ συνέλαβαν τον γιο της. 

Κάτοικοι του νησιού «πολιόρκησαν» το Αστυνομικό Τμήμα με αποτέλεσμα τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας να περάσουν όλη τη νύχτα εγκλωβισμένοι. 

Παράλληλα, προπηλακίστηκε και το πλήρωμα του ιπτάμενου δελφινιού που μετέφερε το κλιμάκιο στο νησί.

Τελικά χρειάστηκε η αποστολή δυνάμεων των ΜΑΤ από την Αττική στην Ύδρα προκειμένου να ανοίξει το Αστυνομικό Τμήμα και να αποχωρήσουν τα στελέχη του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ίδιο τηλεοπτικό κανάλι, το Σάββατο ο αρχιλογιστής της πλοιοκτήτριας εταιρείας κατέθεσε μήνυση στο Λιμεναρχείο, ενώ η εταιρεία μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει τα δρομολόγια στο νησί, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.

Το κανάλι επικοινώνησε και με άλλο μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία που συνελήφθη, ο οποίος αρνήθηκε ότι δεν έκοβε αποδείξεις.
newpost 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου