Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Λαμπριάκος: Έγιναν εγκλήματα στον Άρη

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Άρη, αλλά και για τα εγκλήματα των προηγούμενων διοικήσεων μίλησε ο Σταύρος Λαμπριάκος. Το μέλος
της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» για την αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη: «Στον Άρη όλα τα θέματα “καίνε”. Το αγωνιστικό, το οικονομικό, τα πάντα.
Ωστόσο αυτό που έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί στη διοίκηση είναι ότι δεν πρέπει να κάνουμε μια βιαστική κίνηση. Κοιτάμε να βρούμε έναν προπονητή που να ταιριάζει και στα οικονομικά δεδομένα και στην φιλοσοφία της ομάδας. Πρόκειται για μια νεανική ομάδα. Μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο, ο Πασιαλής και ο Μπουγιουκλής θα αναλάβουν αυτό τον ρόλο. Δύο άνθρωποι από την ομάδα μας που έχουν δουλέψει με όλα αυτά τα παιδιά.
Για τους υποψήφιους προπονητές, σχολίασε: «Προσπάθησε ο κ. Κατσαβάκης, αλλά δεν τα κατάφερε. Πολλά ονόματα έχουν πέσει το τραπέζι. Άλλα έχουν γίνει γνωστά, άλλα όχι. Μελετάμε όλα τα δεδομένα για να βρούμε τον κατάλληλο και να ηρεμήσουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή η διακοπή. Έχουμε κάνει επαφή με τον κ. Αναστασίου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».
Για την διοίκηση Πρωτοδικείου τόνισε: «Έχουν γίνει βήματα, την Παρασκευή θα έχουμε τελική συνάντηση για το αν υπάρχουν αστικές ή ποινικές ευθύνες για τα εγκλήματα των προηγούμενων διοικήσεων. Ακόμη και τώρα είναι δύσκολα, έχουμε χάσει την προσωπική μας ζωή και γαλήνη. Αφήνουμε τα προσωπικά στην άκρη γιατί θέλουμε να ορθοποδήσει ο σύλλογος. Το πιο βασικό είναι το άρθρο 99. Ο κόσμος του Άρη είναι πικραμένος και προδομένος γιατί έγιναν λάθη από δικά του μέλη. Αποφασίστηκε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και είναι κάτι που θα του δείξει ό,τι κάτι γίνεται και κυρίως ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου