Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Βρε Αλέξη... δεν έχει κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο ΔΝΤ δήλωσε πως η Ελλάδα έκοψε το 13 και 14 μισθό του ιδιωτικού τομέα και αυτό το έπραξε μάλιστα κατά βούληση κι όχι κατά εντολή του ΔΝΤ!
Αγνοεί βέβαια πως δεν έχει κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός του ιδιωτικού τομέα, και πως διασώθηκε παρά τις έντονες πιέσεις του ασκούσε ο κ. Τόμσεν.
Με τα πολλά ταξιδάκια στη Λατινική Αμερική και τις καπιταλιστικές χώρες ξέχασε τι ισχύει στη χώρα μας. Από την άλλη .. γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια: ο Αλέξης Τσίπρας πολύ θα ήθελε να είχε κοπεί το 13ος και ο 14ος μισθός καθώς ποντάρει στην καταστροφή της χώρας για να πάρει εξουσία.

Συγκεκριμένα είπε:



“Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα, του 13ου και 14ου μισθού, συγκεκριμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις πρώτον έκρυβαν στα συρτάρια τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους και δεύτερον τους έκαναν το χατίρι να κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου