Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Απλήρωτοι εργαζόμενοι και λουκέτα σε καταστήματα Goody’s


goodys-without
Η αλυσίδα γρήγορου φαγητού Goody’s, που διαθέτει δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσανατολίζεται να μειώσει τον αριθμό των καταστημάτων της σε πόλεις όπου διαθέτει πάνω από ένα κατάστημα.
Ταυτόχρονα δεκάδες είναι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι από 2-4 μήνες στο Κερατσίνι, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο, με αποτέλεσμα να ζουν δύσκολες στιγμές, ενώ και το κύρος της εταιρείας στην αγορά υφίσταται σημαντικό πλήγμα, από μια τέτοια αρνητική εξέλιξη.

Από τη μεριά της πάντως η εταιρεία, και πιο συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος Θανάσης Παπανικολάου, δήλωσε προς toxrima.gr ότι “πληρώνουμε μισθούς on time” και ότι σε περιπτώσεις που παρατηρούνται καθυστερήσεις στη μισθοδοσία, “η ευθύνη δεν οφείλεται στην εταιρεία μας”.
Η μείωση αριθμού των καταστημάτων φημολογείται πάνω από ένα χρόνο, ωστόσο πρόσφατα ζητήθηκε από την εταιρεία μείωση του μισθώματος σε κατάστημα που διαθέτει στην επαρχία, την οποία και ο ιδιοκτήτης δεν δέχτηκε, για να πάρει ως απάντηση: “Αν δεν μειωθεί, θα αναγκαστούμε να πάμε αλλού, αν δεν κλείσουμε. Η εταιρεία έχει σκοπό να μειώσει μέσα στο 2013 τον αριθμό των καταστημάτων.”
Η μείωση του αριθμού καταστημάτων θα ξεκινήσει από τον Βόλο, όπου η εταιρεία διαθέτει καταστήματα σε δύο από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν προς toxrima.gr, το λουκέτο δεν θα είναι… παραθαλάσσιο!
toxrima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου