Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Σφοδρή Επίθεση του Πάνα στο Μπόλαρη : «Ο κύριος Μπόλαρης με τα… χίλια πρόσωπα»

«Ως τον Μπόλαρη με τα χίλια πρόσωπα», ο οποίος «τόσα χρόνια ήταν απών από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας» παρουσίασε τον επικεφαλής του «Μετώπου Ανάπτυξης» ο ανεξάρτητος, εδώ και δυο εικοσιτετράωρα και προερχόμενος από την εν λόγω παράταξη, περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Πάνας.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο κ. Πάνας κατηγόρησε τον ανεξάρτητο βουλευτή για «με καθυστέρηση επιστροφή στα περιφερειακά καθήκοντα μετά την αποχώρησή του από τα υπουργικά καθήκοντα που δημιούργησε μεγάλη ιδεολογική και πολιτική σύγχυση τνός της παράταξης». Είπε επίσης ότι «ως μείζονα αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο έχοντας λάβει ένα πολύ σημαντικό εκλογικό ποσοστό αλλά πάνω απ’ όλα έχοντας κατοχυρωθεί στη  συνείδηση των πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως η προοδευτική αυτοδιοικητική δύναμη, είχαμε τη δυνατότητα να αναδείξουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορούσε να παίξει ο νέος αυτοδιοικητικός θεσμός. Παρόλα αυτά, μια σειρά ζητημάτων που ανέκυψαν στην εσωτερική λειτουργία της  παράταξης ¨Μέτωπο Ανάπτυξης¨ δεν επέτρεψαν την εκπλήρωση του βασικού στόχου. Συγκεκριμένα  η διαρκή απουσία του επικεφαλή της παράταξης «Μέτωπο Ανάπτυξης» Μάρκου Μπόλαρη,  εξαιτίας της επιλογής αυτού να ασκήσει τα υπουργικά του καθήκοντα έβαλε σε δεύτερο ρόλο τη λειτουργία της παράταξης».
«Χαίρομαι που ο κ. Μπόλαρης μετά από τρία χρόνια έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Θα έπρεπε να το κάνει πιο νωρίς. Ποτέ δεν είναι αργά. Η δράση προκαλεί αντίδραση. Οι θεωρίες συνομωσίας είναι στη μόδα και είναι λογικό να τις χρησιμοποιούν για να καλύψουν τις πολιτικές του αδυναμίες. Δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο.» τόνισε ο κ. Πάνας. Συμπλήρωσε πως «έμεινε τόσο καιρό στην παράταξη ελπίζοντας ότι θα είμαστε συνεπείς στα λεγόμενά μας και τον πολιτικό κόσμο που μας εξέλεξε».
«Είναι ο κ. Μπόλαρης με τα χίλια πρόσωπα. Ο Μπόλαρης ολίγον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μπόλαρης ολίγον ΔΗΜΑΡ, ολίγον Νέα Ελλάδα και ολίγον ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τελειώσουν» είπε.
Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση πως παρόμοιες σκέψεις με τον ίδιο κάνουν και άλλοι εν ενεργεία περιφερειακοί σύμβουλοι, που μέχρι σήμερα παραμένουν στο «Μέτωπο Ανάπτυξης», δήλωσε ΠΑΣΟΚ και θετικός στην «Κίνηση των 58».
Σε ό,τι αφορά την φημολογούμενη υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και το μέλλον της αυτοδιοικητικής κίνησης «Κεντρική Μακεδονία: Μπροστά» στην οποία συμμετέχει, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Προανήγγειλε δε νέες ανακοινώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Βαγγέλης Στολάκης
karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου