Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Κωνσταντινόπουλος προς Πάγκαλο : Δεν τα φάγαμε μαζί

Φωτιές άναψε η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικώντης ΝΔ Γιάννη Παπαθανασίου στο Δ.Σ. των ΕΛΠΕ και η εκλογή του στη θέση του προέδρου. 
"Ο κ. Παπαθανασίου έχει τεράστιο "έλλειμμα (2009)" ...αξιοπιστίας" είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες στο Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Το θέμα σχολίασε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στο
Βήμα Fm: "Κατ’ αρχήν θεωρώ ότι ο κ. Μανιάτης είναι ΠΑΣΟΚ, αν δεν κάνω λάθος. Θα μου έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν είχε πει τη γνώμη του και θα υπήρχε τότε πολύ σοβαρό θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης, διότι δεν κυβερνάνε μόνοι τους. Δεν είμαστε μεγάλο κόμμα πλέον, αλλά μάς χρειάζονται και καλό είναι να λέμε την άποψή μας για θέματα των οποίων μας έχει εκχωρηθεί η αρμοδιότητα. Ο κ. Μανιάτης είναι βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας και αρμόδιος υπουργός, άρα φαντάζομαι ότι έχει πει «ναι»".
"Αν έχει πει «ναι», δεν καταλαβαίνω γιατί ο φούφουτος – δεν ξέρω ποιος – από το ΠΑΣΟΚ κάνει τουίτ και μιλά. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενιαίο, έχει ηγεσία και με την έγκριση αυτής έχει μπει στην κυβέρνηση, δεν άκουσα τον κ. Μανιάτη να πει ότι το έμαθε ξαφνικά και δεν ήξερε τίποτα και άρα οι σαχλαμάρες αυτές είναι περιττές. Και θα έλεγα σε όλους αυτούς στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο χώρος αυτός γενικότερα να κοιτάξουν να συμμορφωθούν" πρόσθεσε αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον κ. Κωνσταντινόπουλο.

Ο κ. Πάγκαλος συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ και μου κάνει υποδείξεις για το tweet μου! Δεν τα φάγαμε μαζί Θόδωρε, μην το ξεχνάς..." απάντησε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου