Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ανακοινώθηκε ο 42ος ευρωβουλευτής της Ελιάς

Ογδόντα περιοδείες και εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα στο πλαίσιο του προγραμματισμού και του σχεδιασμού της «Ελιάς- Δημοκρατικής Παράταξης» σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες είναι ανεξάρτητες από τις περιοδείες και τις εκδηλώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών που
προγραμματίστηκαν από τους ίδιους.
Για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί ακόμη 40 περιοδείες και εκδηλώσεις της Ελιάς- Δημοκρατικής Παράταξης σε όλη τη χώρα έως τις 25 Μαΐου.
Ο 42ος υποψήφιος ευρωβουλευτής
Στο μεταξύ, ο Ταξιάρχης (Άλκης) Κίσσας θα είναι ο 42ος υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς».Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1988 και μεγάλωσε στα Άβδηρα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση». Έχει ασχοληθεί με την Κοινή Αγροτική Πολιτική σε επίπεδο διπλωματικής.
Υπήρξε ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet με αντικείμενο «Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση». Είναι υποψήφιος διδάκτορας με τίτλο διατριβής «Θεσμικές διευθετήσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης: Το παράδειγμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης». Δραστηριοποιείται στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου