Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ...

ΗΤΤΑ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
Ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ, κόντρα στην Κολομβία. Δυστυχώς, χάσαμε με 3-0 από τους Κολομβιανούς, ενώ δεν ήταν λίγες οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ για την Εθνική μας.



Στο 93', οι Κολομβιανοί μας επεφύλασαν το 3ο γκολ, προσφέροντας λίγο θέαμα με ωραία «πατήματα» της μπάλας μέσα στην περιοχή μας. Ο  Ροντρίγκες με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Το δεύτερο γκολ της Κολομβίας μπήκε στο 58’.  Εκμεταλλευόμενη την εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Αγιλάρ προλαβαίνει τον Σαμαρά και η μπάλα περνώντας από όλους καταλήγει στα δίχτυα του Καρνέζη.

Στο 63’ η Ελλάδα χάνει μια τρομερή ευκαιρία!

Στο Α’ ημίχρονο, στο  5' η Κολομβία κάνει το 1-0, με ένα γκολ που μας άφησε όλους άφωνους, αφού η μπάλα οδηγήθηκε συρτή στα δίχτυα από τα δεξιά. Πρώτα πέρασε από όλους,  ο Αρμέρο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα η μπάλα βρήκε και στον Μανωλά και πήγε στην δεξιά γωνία του Καρνέζη.

Στο 30' μια τρομερή απόκρουση βγάζει εκτός το σουτ του Κονέ μέσα από την περιοχή και δεν μας δίνει την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε.


Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Κονέ, Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζαπάτα, Γιέπες, Σάντσες, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Γκουτιέρες, Ροντρίγκες, Κουαδράδο, Ιμπάρμπο, Ζουνίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου