Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Καραμανλή με Μπακογιάννη -Εσωτερικές διεργασίες στη ΝΔ

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου πριν από μία εβδομάδα, στην οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεγάλου συνασπισμού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποίησαν τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα της κεντροδεξιάς. Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με την
Ντόρα Μπακογιάννη.

Η συνάντηση με τα ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά έγινε στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», στο Πολιτικό γραφείο του κ. Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός και η κ. Μπακογιάννη συνομίλησαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Στην παρούσα φάση ο κ. Καραμανλής δείχνει να μην έχει διάθεση να αναμειχθεί στις εσωκομματικές διεργασίες, και σύμφωνα με το δημοσίευμα επιμένει ότι πρέπει να στηριχθεί ο πρωθυπουργός. Αν και έχει διαφωνίες για τη στρατηγική Σαμαρά σε διάφορα ζητήματα, δεν θέλει να του χρεώσουν υπονομευτικές κινήσεις.

Η κ. Μπακογιάννη από την άλλη κινείται προσεκτικά και η στρατηγική της θα καθοριστεί από την εξέλιξη στο θέμα του νέου επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ, που αναμένεται να κλείσει αυτή την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου