Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Βενιζέλος: Όλα υπό έλεγχο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο η οποία είχε προαπαρασκευαστικό χαρακτήρα ενόψει της κρίσιμης διαπρραγμάτευσης της κυβέρνησης με την Τρόικα σε λίγες μέρες στο Παρίσι, ενώ συζητήθηκαν και όλα τα «καυτά» μέτωπα όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ και οι
φοροελαφρύνσεις.
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
«Όλα υπό έλεγχο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στις κυβερνητικές ανακοινώσεις και την τροπολογία που θα κατατεθεί. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι τα γενικότερα θέματα που αφορούν τη φορολογική πολιτική θα τα δει η κυβέρνηση με αφορμή τις συζητήσεις στο Παρίσι και τον σχεδιασμό.
Σχετικά με το εάν η κυβέρνηση, ενόψει της συνάντησης στο Παρίσι, επιμένει στην πολιτική των φορολεαφρύνσεων, απάντησε: «ότι έχουμε πει, ότι έχω πει, όπως τα έχουμε πει κατά καιρούς».
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά, ανακοίνωσε ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.
O πρωθυπουργός θα έχει αύριο εκ νέου συνάντηση τόσο με τον κ. Βενιζέλο όσο και με τους υπουργούς που θα συμμετάσχουν στην ελληνική αποστολή στο Παρίσι, προκειμένου να κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου