Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τηλεοπτική μάχη ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συναγερμός στη κυβέρνηση

Και το ερχόμενο Σαββαροκύριακο αναμένονται υψηλοί τόνοι στη πολιτική αναμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αλλα και απο ΝΔ που πρόκειται να αντιπαρατεθούν με φόντο τη ΔΕθ.
Συγκεκριμένα, το διήμερο της ΔΕθ ο κ. Τσιπρας πρόκειται να αναλύσει και να ανακοινώσει τις δικές του προτεραιοτητες απο το ιδιο βήμα που μίλησε ο κ. Σαμαράς την προηγούμενη εβδομαδα,
μιλώντας σε παραγωγικούς φορεις.
Ο αρχηγος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανανονωσει τα δικα του μετρα στήριξης στους οικονομικά αδύνατους διευκρινίζοντας παράλληλα πολλα απο τις ενότητες που χρίζουν περαιτέρω εξηγήσεις.
Την ιδια ωρα στο ΠΑΣΟΚ προγραμματίζεται ομιλια του Βαγγέλη Βενιζελου και ως εκ τούτου θα υπαρξει άμεσα απάντηση στα οσα θα ανακοινωθούν απο τον κ. Τσίπρα. Ο αρχηγος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σε στελεχη του απ ολη την Ελλάδα τα οποία θα έρθουν στην Αθήνα ενόψει του συνεδρίου. Πρόκειται για κομματική εκδηλωση προκειμένου να ανακοινωθεί η σύνθεση της οργανωτικής κεντρικής επιτροπής συνεδρίου κσι με την ευκαιρια αυτη, δεν αποκλείεται να συμπέσει η ομιλια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με εκείνη του κ. Τσίπρα . Σε κάθε περίπτωση παντως η αντιδραση του ΠΑΣΟΚ θα ειναι την ιδια ημέρα.
Και Τα δυο πολιτικά  γεγονότα αναμένεται να καλυφθούν τηλεοπτικά και ετσι θα εχουμε μια πρωτη τηλεοπτική αντιπαραθεση θυμίζοντας έντονα κλίμα εκλογών . 
Συναγερμος φαινεται πως εχει σημάνει και στη κυβέρνηση αφου αναλογα σκέφτονται να βρούνε  τροπο για να απαντησει η κυβέρνηση στον αρχηγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης άμεσα και επι τοπου .

e-giakoumis

1 σχόλιο:

  1. η κεντροαριστερα θα κανει τους κομμουνιστες του συριζα με τα κρεμυδακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή