Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Κυριάκος Πιερρακάκης: Εμείς μπήκαμε μπροστά στα δύσκολα

"Εμείς μπήκαμε μπροστά στα δύσκολα". Αυτό ανέφερε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κυριάκος Πιερρακάκης κληθείς να σχολιάσει το κλίμα των τελευταίων ημερών αναφορικά και με το κείμενο του Γιώργου Παπανδρέου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Πιερρακάκης είπε
ότι τόσο ο ίδιος όσο και πολλά άλλα νέα στελέχη ενεργοποιήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, όχι σε μια εύκολη συγκυρία, αλλά σε μια εποχή που το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε εκλογική πτώση και καθίζηση, λόγω των δύσκολων αποφάσεων, που όπως ανέφερε ο ίδιος, κλήθηκε να διαχειριστεί.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς, υπογραμμίζοντας ότι νέοι άνθρωποι με προσόντα και προερχόμενοι οι περισσότεροι από την ιδιωτική αγορά, μπήκαν μπροστά για να στηρίξουν τον χώρο σε μια δύσκολη εκλογική μάχη.
"Αυτό που απαιτούν σήμερα όλοι αυτοί οι άνθρωποι αλλά και ο κόσμος της Δημοκρατικής Παράταξης είναι η ενότητα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πιερρακάκης. 
Τέλος, σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι ο ίδιος στο παρελθόν, είχε μιλήσει, όχι για ένα απλό συνέδριο αλλά για πλήρη μετεξέλιξη του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου